Trending

Άγρια κόντρα Παππά - Mega

Σε άγρια κόντρα εξελίσσεται η διαμάχη μεταξύ του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του Mega channel.

Ο Υπουργός Επικρατείας φέρεται να δήλωσε χθες ότι το Mega είναι παρελθόν στο περιθώριο της δεξίωσης για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Μανώλη Καψή.

Ο κ. Καψής σε παρέμβασή του στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του Mega σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παππά, καθώς και σχετικές δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός την περασμένη εβδομάδα, με ιδιαίτερα καυστικό ύφος σημείωσε: "Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα", τονίζοντας μάλιστα ότι (ο κ. Παππάς) επεφύλαξε για τον εαυτό του το ρόλο του διαιτητή, υπογραμμίζοντας με νόημα "ότι όλοι γνωρίζουμε το ρόλο της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα".

"Το κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει το Mega ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται. Ακόμη και οι πιο εύπιστοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να πέσει μαύρο στο Mega. Για να κλείσει το Mega. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να πέσει μαύρο στο Mega".

Και ο κ. Καψής συνέχισε λέγοντας ότι: "Η κυβέρνηση αφού ρύθμισε ορισμένες λεπτομέρειες, έκοψε το ΕΚΑΣ, έκοψε τις συντάξεις, επέβαλε νέους φόρους, αύξησε τον ΦΠΑ στα νησιά, αφού μείωσε τους μισθούς, αφού μετονόμασε την τρόικα την οποία θα έδιωχνε, ασχολείται τώρα με τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού δηλαδή με τις αρμοδιότητες του Προκόπη Παυλόπουλου και με τη μάχη κατά της διαπλοκής, όπου μάχη κατά της διαπλοκής είναι να πέσει μαύρο στο Mega. Αν θα μείνουν 500 οικογένειες χωρίς εισόδημα, αν θα μείνουν 500 εργαζόμενοι άνεργοι δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου τους κυβερνώντες".

"Και το πιο εντυπωσιακό το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι σιωπούν. Εργοδοτικές οργανώσεις, εργοδότες, επιχειρηματίες, η ένωση συντακτών, δημοσιογραφικές οργανώσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οργανώσεις πολιτών, όλοι σιωπούν. Για ορισμένους από αυτούς έχω την εντύπωση ότι ο λόγος είναι ο φόβος του γκουβέρνου", κατέληξε.
Νεότερη Παλαιότερη