Trending

Αποκλειστική συνεργασία TripAdvisor και ThinkDigital σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία

Η ThinkDigital, η εξειδικευμένη εταιρεία Media του TDG και το Tripadvisor, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό μέσο στον κόσμο ανακοίνωσαν την αποκλειστική τους συνεργασία για την παροχή των διαφημιστικών λύσεων του TripAdvisor στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.  

Το TripAdvisor δίνει τη δυνατότητα σε 340 εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο κάθε μήνα να σχεδιάσουν το τέλειο ταξίδι, εκμεταλλευόμενοι τις εμπειρίες χιλιάδων ταξιδιωτών και τα πολλαπλά εργαλεία που προσφέρει το μέσο. 

Σύμφωνα με την Comscore (Ιούνιος 2015), ένας στους δύο ταξιδιώτες σε παγκόσμιο επίπεδο που κατέληξαν να κλείσουν το ταξίδι τους online επισκέφτηκαν το TripAdvisor σε κάποιο σημείο της αναζήτησής τους. 

Ο Οδυσσέας Ντότσικας, ιδρυτής του TDG δήλωσε: Το Trip Advisor, έχει τόσο κεντρικό ρόλο σε όλα τα στάδια της εμπειρίας όσων ταξιδεύουν ή/και διασκεδάζουν εντός μίας χώρας που γίνεται απαραίτητο μέσο σε όποιον διαφημιζόμενο με υπηρεσίες και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης θέλει να επηρεάσει την καταναλωτική συμπεριφορά ξένων ή τοπικών καταναλωτών.  

To TripAdvisor, παρέχει σε κινητά και υπολογιστές μία ευρεία «παλέτα» διαφημιστικών επιλογών (Rich Media & Video, Native Ads) και κριτηρίων στόχευσης εξειδικευμένων κοινών, όπως Luxury, Family, Business Travelers. 

Νεότερη Παλαιότερη