Trending

Στέλεχος με νέα καθήκοντα στη SAP Ελλάς

Τη θέση της Digital Business Service Director στη SAP Hellas, υπεύθυνη του τμήματος των υπηρεσιών της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Κοκκίνη.

Από τη νέα της θέση, η κυρία Κοκκίνη θα είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελάτων της εταιρίας, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση της SAP στην ελληνική αγορά μέσα από στοχευμένες ενέργειες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, είναι μέλος της Διοικητικής Ομάδας της SAP Hellas και εργάζεται στον Γερμανικό Πολυεθνικό Όμιλο -Συστημάτων Εφαρμογών και Πληροφορικής- από το 1998, συμβάλλοντας σημαντικά στην καθιέρωση της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας κατείχε θέσεις κλειδιά για το Ελληνικό Υποκατάστημα, όπως Applications Consultant, Product Manager,  Head of Business Development & Pre-Sales.

To 2008 ανέλαβε καθήκοντα Chief Operating Officer (COO) της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα με ευθύνη των τμημάτων Business Development, Presales και Operations, αλλά και το ρόλο της EMEA S4HANA Presales Lead με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της καινοτόμου πλατφόρμας της SAP. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Πατρών με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα Σεμινάρια Ηγεσίας σε Ελληνικούς και Ξένους πιστοποιημένους φορείς. Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιχειρηματικότητας νέων.
Νεότερη Παλαιότερη