Trending

Super deal Πάνου Γερμανού με Huawei

H εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY (P4), μέλος του Ομίλου Olympia στην Πολωνία, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ανακοινώνει την επέκταση της στρατηγικής της συνεργασίας με την κινεζική εταιρία τηλεπικοινωνιών Huawei, έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια αγορά.

H Play έχει επιτύχει μέσα σε μόλις 8 χρόνια στην Πολωνική αγορά να κατακτήσει τη θέση του δεύτερου μεγαλύτερου πάροχου κινητής τηλεφωνίας με 25,6% μερίδιο αγοράς και 14,2 εκατ. συνδρομητές. Η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσεται με μεγάλους ρυθμούς, αυξάνοντας τη βάση πελατών της το περασμένο έτος κατά 15,2%, κάτι που αντανακλάται και στην αυξημένη κερδοφορία της. Μέσα στο 2015 τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 22,1% και το EBITDA κατά 44%.

Η στρατηγική συμφωνία της PLAY με την Huawei αφορά την ανάπτυξη της υποδομής του δικτύου μέχρι το 2025, επισφραγίζει τη δεκαετή τους συνεργασία και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την κοινή τους πορεία για τα επόμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στην ανάπτυξη των φασμάτων 4.5G και 5G στοχεύοντας σε αποτελεσματικότερες υπηρεσίες ευρυζωνικού δικτύου για τους συνδρομητές της PLAY.
Νεότερη Παλαιότερη