Trending

Τηλεοπτικές άδειες: Οι εκπρόσωποι των Μαρινάκη - Αλαφούζου σε οξεία αντιπαράθεση

Συνεχίζεται και σήμερα το άνοιγμα των φακέλων που κατατέθηκαν για τις τηλεοπτικές άδειες μετά την οξεία αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ των εκπροσώπων του SKAI (Αλαφούζος) και της Alter Ego (Μαρινάκης).

Ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί να ανοίξει ο ένας εκ των δύο φακέλων που κατέθεσαν οι υποψήφιοι προκειμένου να ελεγχθεί αν και κατά πόσο περιέχονται τα έγγραφα που επικαλείται ο κάθε υποψήφιος μετά την αντιπαράθεση των δύο πλευρών και την αμφισβήτηση εκατέρωθεν ότι περιέχονται τα ίδια έγγραφα και στο δεύτερο φάκελο αποφασίστηκε να ανοίξουν και οι δύο φάκελοι που έχουν κατατεθεί. 

Έτσι η διαδικασία που όπως αναφέρουν πηγές της Επιτροπής που παρέλαβε τους φακέλους συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερο λόγο και σήμερα.

Από το άνοιγμα των φακέλων των υποψηφιοτήτων προέκυψε ότι Alter Ego του κ. Μαρινάκη έχει ίδια κεφάλαια της τάξεων των 50 εκ Ευρώ ενώ η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ (μέτοχος η Κυπριακή SNP) δεν είχε το αναγκαίο κεφάλαιο αλλά κατέθεσε εγγυητική επιστολή ύψους 8 εκ Ευρώ όπως προβλέπεται από τη διαγωνιστική διαδικασία. Η City News δεν κατέθεσε παράβολο και εκπρόσωπος της ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν είναι αναγκαίο από τη νομοθεσία. Η Επιτροπή που θα τρέξει το διαγωνισμό απεύθυνε παρατηρήσεις στον εκπρόσωπο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού για τον τρόπο και την τάξη των εγγράφων.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ
4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED
5. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ
6. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
8. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - “EPSILON TV”
9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
10. ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – MEGA CHANNEL
11. City News ΑRΤ TV
Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη