ΤΕΛ. ΝΕΑ
17 Σεπτεμβρίου 2016

Μαζική αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ

Παράγοντες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Καστοριά υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους με μια επιστολή-φωτιά.

Η επιστολή, την οποία υπογράφουν οι Κ. Νικολη, Κ. Τριανταφύλλου και Κ. Τσελίδης, αναφέρει: 

"Έπειτα από προβληματισμό μηνών, αποφασίσαμε ότι, δεν αξίζει να υπηρετούμε ένα πολιτικό συνδυασμό που υποτιμά την νοημοσύνη μας, προσβάλει τα πιστεύω μας, αμφισβητεί την παρουσία μας και αγνοεί το κοινωνικό μας έργο (που συντελέστηκε χωρίς ανταλλάγματα και απαιτήσεις).

Τα σοβαρότερα προβλήματα του τόπου δεν συζητήθηκαν ποτε!!! Παρά… χάθηκαν στις διαβιβάσεις. Κρίμα για την παραμεθώριο να μην μπορούμε να αξιοποιήσουμε το πολιτικό υλικό που έχουμε, ώστε να είμαστε ευεργετικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα που βάλλεται από το 70% ανεργίας ,ενώ μπορούσαμε!! Με την ακούσια απραξία μας συμβάλαμε έτσι στη διαιώνιση της κατάστασης, αφου δεν είχαμε λόγο και θέση ισχύος.

Οι προθέσεις μας να τιμήσουμε το αίμα της ποντιακής –μικρασιατικής και ακριτικής καταγωγής μας δικαιώνοντας τους προγόνους μας που υπερασπίστηκαν την Ελληνικότητα και την Ορθοδοξία μας ,μέσα από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝ.ΕΛΛ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ, αντιθέτως μάλιστα ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ, έπειτα από την ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και αυτό δεν συνυφαίνεται με το περιεχόμενο μας."