Trending

Η Leroy Merlin έχτισε κατάστημα 30 εκατομμυρίων ευρώ στο παλιό Cosmopolis

Στο χώρο που μέχρι πριν ένα χρόνο στεγαζόταν το εμπορικό κέντρο Cosmopolis στο δαχτυλίδι στο Μαορύσι, η Leroy Merlin κατασκεύασε το νέο, 5ο της κατάστημα, με επένδυση 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για το κατάστημα στο «Δαχτυλίδι» του Αμαρουσίου, σημείο που έδωσε και την έμπνευση για την αντίστοιχη καμπάνια. Το «Δαχτυλίδι» έγινε σύμβολο του νέου σπιτιού της Leroy Merlin στην Λ. Κηφισίας 73, σηματοδοτώντας την αρχή μιας ξεχωριστής σχέσης με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες τα στελέχη της εταιρείας, επισημάνθηκε η εμπιστοσύνη της αλυσίδας στην ελληνική αγορά, η οποία υπογραμμίζεται από την επένδυση των 30 εκατ. ευρώ στο νέο κατάστημα. Οι εγκαταστάσεις στο Μαρούσι αγγίζουν τα 9.000 τ.μ. και περιλαμβάνουν 4 διαφορετικούς «κόσμους», με συνολικά 14 τμήματα: Των projects (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.α.), των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.α.), της διακόσμησης και του κήπου.

Το κατάστημα περιλαμβάνει επίσης γωνιές έμπνευσης με DIY ιστορίες, 35.000 προϊόντα και 155 ειδικούς μέσα στο κατάστημα. Ο Olivier Arduin, Managing Director της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου ανέφερε: «Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το ελληνικό κοινό την τελευταία δεκαετία είναι μοναδική. Στόχος μας παραμένει να βοηθήσουμε και να εμπνεύσουμε το κοινό στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του». Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος, παρουσία του Christophe Chantepy, πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, του Γεώργιου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, στελεχών Γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στη χώρα, προμηθευτών της εταιρείας καθώς και εργαζομένων της Leroy Merlin στην ελληνική αγορά. Το κατάστημα ανοίγει για το κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου με πολλά δώρα και εκπλήξεις και η έναρξη λειτουργίας υποστηρίζεται με καμπάνια η οποία ήδη βρίσκεται στον «αέρα», υπό την επιμέλεια της attp. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη