Trending

Ο Ν.Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά Π.Ψυχάρη με αποκαλύψεις

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του διευθύνοντος συμβούλου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Παναγιώτη Ψυχάρη, με αφορμή την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ότι εγγυήθηκε την εκταμίευση δανείου 15 εκατ. ευρώ με.. "αέρα"

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος υπογράμμισε ότι χάρη στην εξεταστική μετά από δεκαετίες αποκαλύπτονται εγκλήματα με ονοματεπώνυμο, πληροφορούμενοι όλοι ότι "οι τράπεζες μοίρασαν στους ″νταβατζήδες″ 1,5 δισ. ευρώ με εγγυήσεις, τα ″στρουμφάκια″ του ALTER ή την ταινιοθήκη με τις ″συνταγές για τυροκροκέτες… Μαμαλάκη″ του MEGA ή ακόμα και με αέρα κοπανιστό…".

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δεν δίστασε να προαναγγείλει την νέα επίσκεψη στην Ευελπίδων, που θα αφορά τα έργα και τις ημέρες Θεόδωρου Πανταλάκη στην ΑΤΕ, με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν κατά την εξέταση του ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Όπως υπογράμμισε "η δημόσια διαδρομή του κ. Πανταλάκη είναι γνωστή, γνωστοί και οι "πράσινοι πολιτικοί του κηδεμόνες. Είναι αυτός που μεταξύ των άλλων υπέγραψε τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων με αμφισβητούμενες εγγυήσεις, διπλοεκχωρηθείσες κρατικές επιχορηγήσεις. Είναι ο ίδιος κρατικό λειτουργός που έβγαλε τα 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, μεσούσης της κρίσης".

Καταλήγοντας ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε για τον διορισμό του Θεόδωρου Πανταλάκη στην Attica Bank, ότι "ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, παρότι ο SSM δεν έχει την ευθύνη εποπτείας μη συστημικών τραπεζών (εν προκειμένω της Attica Bank), εν τούτοις παρενέβη για να διορισθεί το ″εξαπτέρυγό″ του", διερωτώμενος "ο Τσίπρας ή ο Στουρνάρας κυβερνά αυτό τον τόπο;".
Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη