Trending

Σενάρια δηλητηρίασης της Χ.Κλίντον

Οι πρόσφατες, σοβαρές, περιπέτειες υγείας της υποψήφιας για την Προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον έχουν πυροδοτήσει διάφορα σενάρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το Zero Hedge σε μια ανάλυσή του εξηγεί: «Ο γιατρός της Χίλαρι Κλίντον υποστηρίζει ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών διαγνώστηκε με πνευμονία την Παρασκευή και όλη την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την εκστρατεία της αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό της, κάτι που οδήγησε στο ''ιατρικό επεισόδιο'' στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου το πρωί της Κυριακής. 

Στις θεωρίες συνωμοσίας εντάχθηκε και αυτή του παθολογου Μπένετ Ομαλού, ο οποίος μέσω Twitter, υποστήριξε ότι η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να έπεσε θύμα δηλητηρίασης. Γι' αυτό και κάλεσε τους συνεργάτες της να την υποβάλουν σε τοξικολογικές αναλύσεις, προκαλώντας, ωστόσο, μεγάλο σκεπτικισμό από χρήστες του Twitter.

Κατά το σκεπτικό του η δολοφονία ως σενάριο μπορεί να ισχύει από τη στιγμή που αντίπαλοί της Κλίντον είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ υπενθυμίζοντας προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του τη δολοφονία Λιντβινένκο, του πρώην στελέχους της KGB, στη Ρωσία το 2006 που έχει αποδοθεί στην κυβέρνηση της Μόσχας.
Νεότερη Παλαιότερη