Trending

Χατζηνικολάου για Μαρινάκη

Σε μια προσπάθεια διάψευσης των πληροφοριών που τον θέλουν να έχει επαφές για συνεργασία με το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, για να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε στο ραδιόφωνο «Επειδή με ρωτάτε συνέχεια, θα το επαναλάβω. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Η ευχή μου είναι να μείνει ανοιχτό το STAR και να συνεχίσω εκεί»». 

Ο δημοσιογράφος αναφερόμενος ξανά την απόφασή του να μην συνεχίσει, προς το παρόν, την τηλεοπτική εκπομπή του στο STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη είπε ότι ήταν απόφαση στην οποία τον οδήγησε αναγκαστικά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας καθώς το STAR δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια.

«Εύχομαι να μπορέσω να συνεχίσω στο STAR αλλά δεν μπορώ να ξεκινήσω εκπομπή πριν..
βγουν οι δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Και συμπλήρωσε «ο νόμος και η διαδικασία χορήγησης αδειών είναι αντισυνταγματική. Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι άδειες δίνονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και όχι από την κυβέρνηση».
Νεότερη Παλαιότερη