Trending

Αλλάζει "χέρια" η Deutsche Bank;

Ένας από τους βασικούς μετόχους της Deutsche Bank, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, εξετάζει την αύξηση της συμμετοχής του στον τραπεζικό κολοσσό.

Αυτή τη στιγμή οι μεγαλύτεροι μέτοχοι της Τράπεζας είναι η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, η επενδυτική εταιρεία BlackRock και η κεντρική τράπεζα της Νορβηγίας, Norges Bank.

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ κατέχει αυτή τη στιγμή το 10% της Deutsche Bank και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσει τη συμμετοχή της στο 25% όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al Thani και ο πρώην εμίρης της χώρας, Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, εξετάζουν να αυξήσουν τη συμμετοχή τους. Η είδηση προκάλεσε ενδοσυνεδριακή άνοδο άνω του 3% της μετοχής της Deutsche Bank στη Wall Street, η τιμή της οποίας έχει απωλέσει το 46% της αξίας της στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης μέχρι στιγμής το 2016. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη