Trending

Διέγραψε τον βουλευτή του

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής ότι διαγράφει Βουλευτή του.

Στην επιστολή του ο κ. Θεοδωράκης ενημερώνει πως ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Να σημειωθεί πως ο κ. Φωτήλας, είχε με δηλώσεις του ταχθεί υπέρ της συνεργασίας του «Ποταμιού» με τη ΝΔ.

Mετά από αυτή την εξέλιξη οι βουλευτές του Ποταμιού ανέρχονται στους εννέα από δέκα που ήταν πριν την αποπομπή του κ. Φωτήλα.

Ο κ. Φωτήλας με δήλωσή του σήμερα είχε απαντήσει με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στη σκληρή κριτική που του άσκησε ο γραμματέας του Ποταμιού, κ. Αβραμίδης για τα περί συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως είχε αναφέρει; «Θέλω να θυμίσω στον φίλο και σύντροφο Παντελή, ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να “πετάμε λάσπη” αντί να απαντάμε πολιτικά. Θέλω δε να τονίσω, ότι αυτή η πρακτική της λάσπης είναι κάτι το οποίο υπέστη το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης προσωπικά και το υφίσταται ακόμα. Ακόμα περισσότερο λοιπόν γι’ αυτό το λόγο, δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους. Σε καμία δε περίπτωση, η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας. Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καμία πίεση, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε, ούτε και από την Ν.Δ» αναφέρει ο κ. Φωτήλας. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη