Trending

Η Amazon ετοιμάζεται να εισέλθει στην Ελληνική αγορά

Mετά την Alibaba, ένας άλλος κολοσσός του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου, η Amazon, που αυτή τη στιγμή έχει προσβασιμότητα στο 44% του αμερικανικού πληθυσμού είναι έτοιμη να κάνει απόβαση στην Aθήνα με πρωτοβουλία του Eπαγγελματικού Eπιμελητηρίου Aθηνών,α αναφέρει η Dealnews.

Mε στόχο την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, ως μοναδική διέξοδο απέναντι στην κρίση που ταλανίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εδώ και οκτώ χρόνια, ο πρόεδρος του EEA κ. Γιάννης Xατζηθεοδοσίου είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την επίτευξη συμφωνίας με την Amazon. O κ.Xατζηθεοδοσίου εκτιμά ότι η ραγδαία αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου, μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τους Eλληνες επιχειρηματίες ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος λόγω της κρίσης με τη δραστηριοποίησή τους στην παγκόσμια αγορά.

Όπως αναφέρει η Dealnews, μέσω της συμμετοχής στην πλατφόρμα, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας, δυνατότητα πρόσβασης στο διεθνές καταναλωτικό κοινό, ενίσχυση του πλεονάσματος του παραγωγού εξαιτίας της δυνατότητας προμήθειας αγοράς των ενδιάμεσων προϊόντων και πρώτων υλών φθηνότερα και εύλογα θα ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη