Trending

Η απάντηση Δ.Κοντομηνά για την ποινική δίωξη

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ότι «Η ποινική μου δίωξη, τη δεδομένη στιγμή, ξεκάθαρα εντάσσεται στην προσπάθεια στοχοποίησής μου» εκτιμώντας ότι «αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτόγνωρη κατάλυση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ».

Παράλληλα, κάνει λόγο για βάναυση προσβολή και καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητάς του, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα περί διώξεώς του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο κ. Κοντομηνάς προσθέτει ότι, στο πλαίσιο του ελέγχου, «εξ αφορμής και μόνο της κατάφωρα κατασκευασμένης σύνδεσης του ονόματός μου με τη λίστα Lagarde (ενόσω έχει αποδειχθεί ότι ουδέποτε διατηρούσα λογαριασμούς στην HSBC Γενεύης), το ΚΕΦΟΜΕΠ υπό την ηγεσία του απομακρυνθέντος κ. Μασίνα, εξέτασε ως μη δικαιολογημένες καθ’ όλα νόμιμες και φορολογημένες συναλλαγές εταιρειών μου ύψους περί τα 100 εκ. ευρώ. Σε συνέχεια ο έλεγχος ακύρωσε σε ποσοστό 70% το αρχικό ποσό».

Συμπληρώνει ότι ήδη έχει προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων, για να επανεξετάσουν το σύνολο των εξηγήσεων και παραστατικών «που αποδεικνύει την πλήρη νομιμότητα και διαφάνεια των φορολογημένων ήδη συναλλαγών μου». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη