Trending

Λαφαζάνης για Τσακαλώτο: Πήγε στις ΗΠΑ για μαλλί και γύρισε κουρεμένος

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του σήμερα σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του επιτελείου του στις ΗΠΑ ανέφερε ότι "σε άλλο ένα ''βατερλό'' για τον τόπο και το λαό απέβη το ταξίδι του υπουργού Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτου στην Ουάσιγκτον", τονίζοντας ότι "άνθρακες' απεδείχθη ο θησαυρός της ελάφρυνσης του χρέους".

Συνεχίζοντας την επίθεση υποστηρίζει, ότι "ο Ευκλ. Τσακαλώτος πήγε στην Ουάσιγκτον για ''μαλλί'' και γύρισε ο ίδιος ''κουρεμένος'' και όχι το χρέος, αφού αντί για οποιαδήποτε θετική εξέλιξη, εισέπραξε πιέσεις για νέα σκληρά φορολογικά μέτρα και νέα μέτρα περικοπής των εξαερωμένων συντάξεων".

Βάζοντας στο "κάδρο" και τον πρωθυπουργό αναφέρει, ότι "Αλ. Τσίπρας και Ευκλ. Τσακαλώτος άβουλοι, μοιραίοι και πολιτικά δειλοί, χωρίς σχέδιο και στρατηγική, πέραν της αμετανόητης προσήλωσης τους στα καταστροφικά μνημόνια, έχουν άφωνοι καταντήσει ''σάκος του μποξ'' και ''καρπαζοεισπράκτορες'' στο τρίγωνο Γερμανία, ΔΝΤ, ΗΠΑ και ανάμεσα στους Λιού, Σόιμπλε, Λαγκάρντ και Τόμσεν". Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη