Trending

Λεβέντης: "Μην πάτε με τον Τσίπρα, μου λένε"

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, ανέβαλε εκ νέου τη συνεργασία με την Κυβέρνηση απαντώντας στο "άνοιγμα" του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο υπουργός Άμυνας, σε συνέντευξή του, είχε χαρακτηρίσει «καλοδεχούμενη» την Ένωση Κεντρώων, στην κυβερνητική πλειοψηφία, σημειώνοντας παράλληλα ότι «πολλές από τις προτάσεις του κ. Λεβέντη, ιδιαίτερα για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές, είναι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους». 

Δεν θέλω λάφυρα και υπουργεία» και «δεν νιώθω την ανάγκη να αθροιστώ στο κυβερνητικό σχήμα» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, απαντώντας του.

«Αποψη του κ. Καμμένου είναι αυτή, για την οποία τον ευχαριστώ κιόλας που τη διατύπωσε, αλλά εγώ έχω εκφράσει τη δική μου θέση. Η δική μου θέση είναι ότι δεν θέλω λάφυρα ούτε υπουργεία ούτε τίποτα. Επομένως, δεν θέλω να αθροιστώ πουθενά. Εάν αισθάνομαι ότι κάτι είναι καλό θα το ψηφίσω, σαν Ένωση Κεντρώων, αν είναι κάτι κακό αρνούμαι ψήφο. Αυτή είναι η θέση μου» είπε ο κ. Λεβέντης.

«Στο κάλεσμα για άθροιση (δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συν Ένωση Κεντρώων, αν αυτό θέλουν) δεν μπορώ να το κάνω, γιατί εγώ απέναντι στους ψηφοφόρους της ΕΚ έχω αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις και κοιτάω τι θέλουν και οι ίδιοι. Οι ίδιοι δεν θέλουν να πάμε με την κυβέρνηση (...) Αυτή είναι η άποψή μου γι' αυτό το κάλεσμα. Ξέρει ο κ. Καμμένος ότι εάν ήθελα, θα το είχα κάνει νωρίτερα» συμπλήρωσε ο Βασίλης Λεβέντης. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη