Trending

Σ.Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συζητούσαμε για δραχμή και στην Κ.Ο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος προέβη σε πολύκροτες αποκαλύψεις. Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κληθείς να σχολιάσει τι αποκαλύψεις για συνομιλίες του Αλ. Τσίπρα με τον Βλ. Πούτιν για το ενδεχόμενο εκτύπωσης δραχμής στη Μόσχα ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσαν και το ενδεχόμενο του Grexit. Συγκεκριμένα είπε ότι «όλες οι προτάσεις, οι σκέψεις και τα ενδεχόμενα» ως απάντηση για τον εκβιασμό των ευρωπαίων «τα συζητούσαμε στην Κεντρική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος εμμέσως επιβεβαίωσε ότι έχουν βάση αυτά που γράφουν οι δύο δημοσιογράφοι της Le Monde για όσα τους είπε ο Γάλλος πρόεδρος λέγοντας ότι «δεν είναι από το μηδέν αυτά που αποκαλύπτονται».

«Ήταν πάρα πολύ συγκρουσιακές οι επαφές μας για το πώς συνεχίζει μια χώρα για να ολοκληρώσει την πέμπτη αξιολόγηση που είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι» συνέχισε την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλος. «Το ζήτημα ήταν ότι από πολλές πλευρές όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί μια φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης θα έπρεπε να αναζητήσουμε τις άλλες λύσεις και νομίζω ο ΥΠΟΙΚ εκείνης της περιόδου, ο κ. Βαρουφάκης έβαζε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να φύγουμε από την Ευρωζώνη» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση δε για το αν ο κ. Βαρουφάκης λειτουργούσε αυτόνομα, ο κ. Παπαδόπουλος απαντά «όχι βέβαια, δεν λειτουργούσε αυτόνομα ο Βαρουφάκης. Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις και τα ενδεχόμενα κουβεντιαζόντουσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην Κεντρική Επιτροπή και τελικά καταλήξαμε ότι η παραμονή στην ενωμένη ευρώπη είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη