Trending

Παππάς κατά Κοντομηνά: "Ο Κοντομηνάς μπορεί να ισχυριστεί ή να κάνει τέρατα και σημεία"

Επίθεση κατά των καναλαρχών και ιδαίτερα του Δημήτρη Κοντομηνά εξαπέλυσε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς όταν κλήθηκε σε ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Για τις καταγγελίες Κοντομηνά ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «συμμετείχε στη διαδικασία, δεν κατέστη υπερθεματιστής και από την επομένη ξεκίνησε να με καθυβρίζει μέσα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους».

«Είναι προφανές ότι εμπλέκεται και στην παρακολούθησή μου στη Νέα Υόρκη. Είναι προφανές ότι τα κάνει επειδή ατύχησε στον διαγωνισμό και ότι έχει κάνει πλείστες επαφές και με άλλους επιχειρηματίες.

«Λέει αλήθεια ή ψέματα;» τον διέκοψε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. «Ο Κοντομηνάς μπορεί να ισχυριστεί ή να κάνει τέρατα και σημεία. Για παράδειγμα να μεταμφιέσει ένα δημοσιογράφο του και να με παρακολουθεί. Τα περί επιρροής μας σε καναλάρχες δεν έχουν τεκμηριωθεί», επέμεινε ο κ. Παππάς. «Το καταγγέλλετε;» ρώτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. «Σαφέστατα», απάντησε ο υπουργός.

Για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Παππάς τόνισε ότι «όταν αναλάβαμε στο τηλεοπτικό τοπίο υπήρχαν δύο καμπύλες: μία φθίνουσα του αριθμού εργαζομένων και μία αύξουσα του ύψους των χρεών. Επομένως δεν έπρεπε να καθυστερήσουμε. Βάλαμε στον νόμο πολύ αυστηρούς όρους για την απασχόληση και μας επιτέθηκε η ΝΔ και οι καναλάρχες ότι βάζουμε πολύ υψηλό αριθμό εργαζομένων. Είναι επομένως υποκριτικό να μας επικρίνουν σήμερα. Ήδη ανακοινώσαμε πρόγραμμα για την απασχόληση σε όσους χάσουν την εργασία τους λόγω των επιχειρηματικών επιλογών που θα γίνουν». Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη