Trending

"Πόλεμος" Κοντονή - Παραπολιτικών

Σε "πόλεμο" εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννη Κουρτάκη.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα των Παραπολιτικών σύμφωνα με το οποίο η σύντροφος του Υφυπουργού ήταν κατηγορούμενη για εκβίαση επί 11 χρόνια.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε, μεταξύ άλλων,  σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε το Σαββάτο  πως «οι χρηματοδότες του συστήματος διαφθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους».

Η αντίδραση του Γιάννη Κουρτάκη ήταν άμεση μέσω των Παραπολιτικών:
" Με μεγάλη ομολογώ έκπληξη, διαπίστωσα σήμερα την ύπαρξη του τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανώς το τμήμα, στο οποίο τα στελέχη της Αριστεράς εξασκούνται στην επαναστατική γυμναστική, αλλά και τις κολοτούμπες της μνημονιακής διακυβέρνησης, που εκτελούνται  τα τελευταία δύο χρόνια με τεράστια επιτυχία." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη