Trending

Σάλος για τα Lidl στη Βουλή

Γράφει η Agnes L.

Σάλος από το πρωί σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και εκτός με την διαφήμιση των Lidl. Το θέμα μάλιστα έφτασε μέχρι τη Βουλή όπου εξοργισμένος ο Βουλευτής Δημήτρης Καμμένος επιτέθηκεμε δελτίο τύπου κατά των super market Lidl γιατί σε διαφημιστικό τους παραποίησαν την Ελληνική σημαία.

Ο Βουλευτής ζήτησε από τους υπεύθυνους να λογοδοτήσουν για αυτή τους την ενέργεια. Ακολουθεί το δελτίο τύπου και η απάντηση της εταιρείας.


Lidl Hellas: "Απολογούμαστε για την όποια παρανόηση. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από πλευράς μας δεν υπήρχε καμία πρόθεση παραποίησης του εθνικού μας συμβόλου. Πρόκειται για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας.

Συγκεκριμένα το σύμβολο που χρησιμοποιούμε αποτελεί δημιουργική απεικόνιση γραμματόσημου και συμβολίζει τη γεωγραφική προέλευση των προϊόντων. Επιλέχθηκε το γαλάζιο και το λευκό, καθώς αυτά είναι τα χρώματα που καλύτερα από όλα συμβολίζουν τη χώρα μας. Οι χρωματισμένες οριζόντιες γραμμές του είναι μόλις 7 και όχι 9 όπως στην ελληνική σημαία. 

Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας την οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε αυτούσια τόσο στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο προσφορών μας όσο και στην τηλεοπτική μας επικοινωνία. 

Βασικός μας στόχος στη Lidl Hellas είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, κοινωνίας κι επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των Ελλήνων προμηθευτών και παραγωγών και η ενσωμάτωση ολοένα και περισσότερων ελληνικών κωδικών στη γκάμα μας". Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη