Trending

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το Epsilon

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται το κανάλι Epsilon καθώς οι δημοσιογράφοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες και αγωνιούν για την τύχη του καναλιού αλλά και απειλούν με αναστολή των live εκπομπών.

Μάλιστα απέστειλαν αργά χθες επιστολή στη διοίκηση του σταθμού, επιστολή που υπογράφουν όλοι οι αρχισυντάκτες πλην εκείνων της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Αννίτας Πάνια.

«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι… Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν» αναφέρονται μεταξύ άλλων.

Οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ό,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα».

«Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα» τονίζουν οι εργαζόμενοι. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη