Trending

"Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις"

Σε νέα κινητοποίησή τους προχώρησαν οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών, αυτή τη φορά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Τα μέλη μάλιστα της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής άνοιξαν ένα μαύρο πανό στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, με μηνύματα όπως «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Οι περίπου 100 συγκεντρωμένοι πέταξαν και φυλλάδια στα οποία υπενθυμίζουν αφενός την δέσμευση του Νίκου Παππά απέναντι στα σωματεία των εργαζομένων στα κανάλια στις 10η Οκτωβρίου όταν έλεγε πως «θα καλέσω τριμερή κυβέρνησης-καναλαρχων-εργαζομένων με στόχο να μην πέσει μαύρο» και αφέτερου την τροπολογία τέσσερις ημέρες αργότερα, την περασμένη Παρασκευή, όταν έφερε στη Βουλή «τροπολογία με σκοπό να πέσει μαύρο σε όλα τα κανάλια σε πέντε μέρες».

Οι διαδηλωτές κόλλησαν, επίσης, στους τοίχους του κτηρίου πλακάτ με μηνύματα όπως «Καββαδία, Βαρεμένε, Κουίκ, Αθανασίου, από τη δουλειά μας γίνατε Βο(υ)λευτές», αναφέρει η AxiaPlus. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη