Trending

Τράπεζα Πειραιώς: Ποιός εγκρίθηκε από το ΤΧΣ για Πρόεδρος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εγκρίθηκε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ο προτεινόμενος για Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και πλέον η τράπεζα έχει νέο Πρόεδρο: Τον Γιώργο Χατζηνικολάου.

Δημοσίευμα του Banking News αναφέρει ότι ο Γ. Χατζηνικολάου αρχικά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την θέση του προέδρου της Εθνικής τράπεζας αλλά του ζητήθηκε να αποχωρήσει από την Εθνική και να εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Πειραιώς. 

Ο Γιώργος Χατζηνικολάου ήταν στέλεχος της ISDA International Swaps and Derivatives Association, γνωστός στην Ελλάδα το 2012 όταν διακανονίστηκαν τα CDS τα Credit Default Swaps. 

Παράλληλα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε και άλλα δύο μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Πειραιώς τον Μπεράχα – παλαιό εκπρόσωπο του ΤΧΣ και στέλεχος της Citibank - και ένα τραπεζικό στέλεχος από την Ιταλία με αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. 

Αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Πειραιώς. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη