Trending

Β.Μαρινάκης: Απέκτησε νέο πλοίο

Μπορεί στον τηλεοπτικό στίβο τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως τα είχε υπολογίσει το αφεντικό του Ολυμπιακού, όμως οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα.

Η ναυτιλιακή Capital Product Partners (CPP), συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2016 κατόρθωσε να διατηρήσει τα κέρδη της σε ικανοποιητικά επίπεδα, ανακοινώνοντας παράλληλα, ακόμη μια σημαντική προσθήκη στον στόλο της.

Συγκεκριμένα, η εισηγμένη στον Nasdaq ναυτιλιακή ανακοίνωσε πως προχώρησε στην εξαγορά του δεξαμενόπλοιου τύπου MR Amor – που έχει χωρητικότητα 49.999-dwt και είναι κατασκευής του 2015 – από την μητρική της εταιρεία, Capital Maritime & Trading Corp., για το ποσό των 32,8 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρει το Mononews. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε ναυλοσύμφωνο για το πλοίο αυτό με την εταιρεία Cargill, οι ναύλοι του οποίου θα κυμαίνονται στα 17.500 δολάρια ημερησίως.

Η ναυτιλιακή του κ. Μαρινάκη πλήρωσε το αντίτιμο της εξαγοράς αυτής με τα έσοδα που εισέπραξε από την πώληση του πακέτου μετοχών της Hyundai Merchant Marine (HMM). Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη