Trending

Αποκαλύψεις Γ.Κουρή καθώς αποχαιρετά τον Α.Βγενόπουλο

Άρθρο του στην Kontra News δημοσιεύει ο εκδότης Γ.Κουρής αποχαιρετώντας τον φίλο του όπως αναφέρει Ανδρέα Βγενόπουλου:

“…..ΠΡΟΧΘΕΣ βρέθηκε νεκρός ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο κόσμος πιστεύει ότι ο Ανδρέας «ΕΣΚΑΣΕ» από τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ περιπέτειες που αντιμετώπιζε στην Κύπρο, – άλλα καλά παιδάκια οι Κύπριοι – ίσως να τον «βασάνιζε» πολύ η ιδέα ότι «μπορούσε» να βρεθεί φυλακή… μολονότι αυτό όχι μόνο επιμελώς το έκρυβε αλλά έδειχνε και να μην τον ενδιαφέρει, ή ακόμα με τις σκληρές δηλώσεις του και να… το επιδιώκει!..

ΟΤΑΝ εδώ και 5-6 μήνες, νόμιζα ότι είχα βρει κάποια μικρή λύση, για να σταματήσουν ή να περιοριστούν κάπως οι περιπέτειές του, δεν με άφησε να προχωρήσω, ξαφνιάζοντας με, με την απάντησή του.

-ΑΚΟΥ να δεις Κουρή, εσύ δεν έχεις πάει φυλακή; Θέλω να πάω και εγώ!!!

ΚΑΙ έτσι έληξε άδοξα, η προσπάθειά μου, πριν καν την ξεκινήσω.

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ και απρόσμενος θάνατος του φίλου μου Ανδρέα, πέρα από τη μεγάλη μου θλίψη, μου έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και θέλω σήμερα να τα μοιραστώ μαζί σας.

ΘΕΛΩ φίλοι αναγνώστες να μου πείτε, όταν κάποιος έχει μια κότα που γεννάει αυγά και πολλές φορές και… χρυσά, την… σκοτώνει και την… τρώει;

ΡΩΤΑΩ, γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, αν η πολιτεία, τσακώσει κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία που ΚΛΕΒΕΙ, αν θα πρέπει, αν την συμφέρει να τον κλείσει «μέσα»…

Η΄ ΜΗΠΩΣ το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της πολιτείας και γιατί όχι και των πολιτών ή τουλάχιστον των εργαζομένων σε αυτόν, είναι, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ το κράτος ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, αλλά να τον αφήσει έξω, να ΔΟΥΛΕΥΕΙ για να γεννάει… ΑΥΓΑ!!!

Ρωτάω, πρώτον γιατί ΞΕΡΩ ότι οι περισσότεροι από τους πλούσιους Έλληνες, που έγιναν ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ και έφτιαξαν νοσοκομεία, σχολεία και ένα σωρό άλλα φιλανθρωπικά έργα, ήταν… ΚΛΕΦΤΕΣ του κερατά!!! Αλλά όμως φεύγοντας από τη ζωή, ΑΦΗΣΑΝ πίσω τους μεγάλα έργα, χρήσιμα στη χώρα και πολύτιμα για το λαό…

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, γιατί υποψιάζομαι ότι σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, οι μεγάλες επιχειρήσεις και τα μεγάλα εργοστάσια έχουν γίνει ΟΛΑ προφανώς με ΠΟΛΥ ΚΛΕΨΙΜΟ…

ΚΑΙ τρίτον η συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων που κυκλοφορεί στον κόσμο, που δίνει όμως δουλειά σε εκατομμύρια ανθρώπους σίγουρα και αυτά με ΚΛΕΨΙΕΣ και ΑΠΑΤΕΣ, θα έχουν γίνει, όπως… ΚΛΕΜΜΕΝΑ θα είναι και τα 350 δις που λένε οι ξένοι ότι τους χρωστάμε… Τόσα πολλά λεφτά μόνο από ΚΟΜΠΙΝΕΣ και ΑΠΑΤΕΣ γίνονται.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ξέρω αν θα πρέπει, τους μεγάλους κλέφτες που παράγουν όμως πλούτο, να τους κλείνουν μέσα ή να τους αφήνουν να συνεχίσουν να σκοτώνονται στη δουλειά και να ξενυκτάνε σχεδιάζοντας κομπίνες, απάτες και νέες δουλειές γιατί είναι αχόρταγοι, προκειμένου να βγάλουν λεφτά, τα οποία όμως βοηθάνε χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκουν δουλειές.

ΟΣΟ για τον Βγενόπουλο, κρίμα τον άνθρωπο που χάθηκε… Ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας με τα ΚΑΛΑ και τα ΚΑΚΑ που έχουν ΟΛΟΙ οι μεγάλοι επιχειρηματίες, με το μειονέκτημα ότι ήταν… ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ και δεν ήξερε – και δεν ήθελε – να ελίσσεται και γι΄ αυτό και κάποιες φορές βρέθηκε εκτεθειμένος και μπλεγμένος.

ΕΧΟΥΜΕ τη γνώμη ότι το έργο του Βγενόπουλου θα κριθεί όταν θα υπάρξει ηρεμία στην οικονομία της χώρας και ο τόπος θα μπει στην ανάπτυξη αφήνοντας πίσω την τραγωδία που ζούμε… Εκείνο πάντως που είναι το πιο σημαντικό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ οι δεκάδες πετυχημένες εταιρείες που είχε στήσει και στις οποίες δουλεύουν σήμερα γύρω στις ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που καλοπληρώνονται σύμφωνα και με τις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, οφείλει ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ αυτές τις εταιρείες να συνεχίσουν ομαλά την πορεία τους και όπου τα στελέχη τους χρειάζονται βοήθεια, φυσικά μέσα στα νόμιμα πλαίσια, να τους την δίνει απλόχερα, χωρίς ελπίζουμε να βρεθούν τίποτε ντόπιοι και ξένοι καλοθελητές να τους φορτώσουν τις τυχόν ευθύνες, που είχε ο εκλιπών…”

«Κ» Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη