Trending

Cyta κινητή: 1000’ λεπτά Ομιλίας προς Όλους με 13 ευρώ

Δελτίο Τύπου

Με νέο προνομιακό προϊόν Κινητής, «πάλι σ’ έφτιαξε η Cyta», σύμφωνα με το σλόγκαν της διαφημιστικής της καμπάνιας, με γνώμονα πάντα την οικονομία και την ευελιξία.  Το νέο πρόγραμμα Συμβολαίου Κινητής κάνει την… «απόλαυση να διαρκεί περισσότερο» καθώς προσφέρει 1000’ λεπτά Ομιλίας προς Όλους ή αλλιώς πάνω από 16 ώρες ομιλίας από το Κινητό προς όλα τα εθνικά δίκτυα, Σταθερά και Κινητά, μόνο με 13€ το μήνα! 

Οι Πελάτες του νέου Συμβολαίου Κινητής, που επιθυμούν περισσότερα χαρακτηριστικά, μπορούν να προσθέσουν επιπλέον πακέτα Ομιλίας/SMS/Mobile Internet όσες φορές θέλουν και όποτε το χρειάζονται, όπως για παράδειγμα το νέο πακέτο Mobile Internet που προσφέρει 500MB μόνο με 5,04€!  

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Όσοι επιλέξουν το νέο Πρόγραμμα Συμβολαίου Cyta Κινητής και είναι και Πελάτες Σταθερής, λαμβάνουν έκπτωση -1,01€ στο μηνιαίο πάγιο της Σταθερής τους, ενώ απολαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις από το Σταθερό τους προς τα Κινητά Cyta, για περισσότερη οικονομία στην ενδοοικογενειακή επικοινωνία. 

Οι χρόνοι ομιλίας του Κινητού αυξάνονται ακόμη πιο πολύ με τη χρήση της μοναδικής εφαρμογής για Smartphones, Cyta 4U, με την οποία οι Πελάτες έχουν όλο το Χρόνο Ομιλίας του Σταθερού τους διαθέσιμο στο Κινητό τους, όπου κι αν βρίσκονται. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyta.gr  Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη