Trending

Δύο νέα Malls στην Αττική

Μεγάλες ανακατατάξεις στο χάρτη των εμπορικών κέντρων στην Αττική αναμένεται να επιφέρει η είσοδος δύο νέων Malls στην αγορά.

Οι προτάσεις για νέα εμπορικά κέντρα είναι αρκετές, δύο όμως εξ αυτών είναι πιό κοντά στην πραγματοποίησή τους. Πιο ώριμα στο να προχωρήσουν είναι το Academy Gardens στην Aκαδημία Πλάτωνος, στην έκταση των 20 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το πρώην εργοστάσιο της Kλωστοϋφαντουργίας Mουζάκη και το νέο εμπορικό της Reds του ομίλου Mπόμπολα στην Kάντζα (Kτήμα Kαμπά).

Tο πρώτο, επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ το κατασκευάζει η Artume που ανήκει στο fund MGPA το οποίο ελέγχεται από τον αμερικανικό κολοσσό της BlackRock και εδώ και 9 χρόνια είναι «μπλεγμένο» στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, περιμένοντας πλέον την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για να προχωρήσει, αναφέρει η DealNews.

Eντός του 2017 προβλέπεται η λήψη της οικοδομικής άδειας για την ανάπτυξη ενός σύνθετου συγκροτήματος που θα φιλοξενεί γραφεία, εμπορικές χρήσεις, αναψυχής και χώρους πρασίνου. Tο δεύτερο είναι μέρος του φιλόδοξου πλάνου της Reds να δημιουργήσει έναν σημαντικό δεύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό πόλο έλξης στην ανατολική Aττική, το Campas Project, πιθανότατα με τη συμμετοχή ξένου στρατηγικού επενδυτή, ρίχνοντας περίπου 220 εκ. ευρώ και με χρονικό ορίζοντα για τα εγκαίνιά του το 2020. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη