Trending

ΕΛΑΙΣ - Unilever Hellas: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων

Η αποχώρηση της Κικής Ηλίας από την ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas συνοδεύεται από την ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Πωλήσεων (Executive Customer Development Director) της εταιρείας από τον Δημήτρη Μαγγιώρο.

Ο Δ. Μαγγιώρος διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία σε σημαντικές θέσεις Marketing και Πωλήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Colgate Palmolive και η Sara Lee. Είναι στέλεχος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas από το 2011 και μέλος της Ομάδας Διοίκησης της εταιρείας, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια εργαζόταν ως Marketing Director Home & Personal Care.  Είναι κάτοχος B.Sc. in Finance και MBA in Finance και Marketing από το The Ohio State University των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ηρώ Αθανασίου, Πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas δήλωσε χαρακτηριστικά «Εύχομαι στην Κική, η οποία εργάστηκε στην εταιρεία τα τελευταία 20 χρόνια, καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Καλωσορίζω τον Δημήτρη στο νέο του ρόλο, μέσα από τον οποίο είμαι βέβαιη ότι θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις που η οικονομική συγκυρία έχει επιφέρει στον κλάδο του λιανεμπορίου». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη