ΝΕΑ

12 Νοεμβρίου 2016

Ελληνική εταιρεία ανοίγει νέο κατάστημα


Σε πείσμα των καιρών κάποιες ελληνικές εταιρείες προχωρούν σε επέκταση. Μία από αυτές είναι η Μάλλιαρης ΑΕ η οποία άνοιξε μέσα στον Οκτώβριο το δέκατο κατά σειρά κατάστημα του δικτύου της αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος, στο Mediterranean Cosmos. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα Hunkemöller στην ελληνική αγορά- το πρώτο άνοιξε πριν από ένα χρόνο στην Πάτρα και αγαπήθηκε αμέσως από το πιο απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, τις γυναίκες.

H ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ εκτός από το Master Franchise της Ολλανδικής Hunkemöller διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα Master Franchise στην Ελλάδα της Αμερικάνικης Claire's. Mε πολυετή εμπειρία στο χώρο του Franchise η ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ έχει δημιουργήσει το αναπτυξιακό της πλάνο προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και σε σημαντικές εμπορικά ελληνικές πόλεις.

Το νέο κατάστημα Hunkemöller βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ελληνική εταιρεία ανοίγει νέο κατάστημα
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ελληνική εταιρεία ανοίγει νέο κατάστημα Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top