ΝΕΑ

17 Νοεμβρίου 2016

Ένας Έλληνας στην κορυφή της Stanton Chase σε παγκόσμιο επίπεδο

Καθήκοντα Global Banking Sector Leader στη Stanton Chase αναλαμβάνει ο Μάνος Πανώριος, μέχρι πρότινος Managing Partner στο γραφείο της Stanton Chase Aθήνας.

Όπως δήλωσε ο Christopher Arnold, Managing Director του γραφείου της Βοστόνης και Global Financial Services Practice Leader της Stanton Chase: «Είναι ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Μάνος Πανώριος έχει επιλεγεί στη θέση του Global Banking Sector Leader. Ο Μάνος θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση των πελατών του Τραπεζικού Κλάδου καθώς και των αντίστοιχα Εξειδικευμένων Συμβούλων της Stanton Chase σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κος Πανώριος έχει την ευθύνη της ανάπτυξης των Executive Search Υπηρεσιών της Stanton Chase στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα, με έμφαση στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο, καθώς επίσης τη διαχείριση υψηλόβαθμων θέσεων οικονομικής εξειδίκευσης σε όλες τις βιομηχανίες της Ελληνικής Αγοράς. Έχει, επίσης, ολοκληρώσει με επιτυχία σημαντικά και υψηλού επιπέδου έργα, ιδιαίτερα στον Τραπεζικό Κλάδο στην ευρύτερη περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ενώ είναι Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης του Ελληνο – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ένας Έλληνας στην κορυφή της Stanton Chase σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ένας Έλληνας στην κορυφή της Stanton Chase σε παγκόσμιο επίπεδο Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top