Trending

Η απίστευτη γκάφα του Newsweek

Θύμα των δημοσκοπήσεων και της σιγουριάς εκλογής της Χίλαρυ Κλίντον ως Προέδρου των ΗΠΑ έπεσε και το διάσημο αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

Για το πρωινό μετά τις εκλογές είχε ετοιμάσει δύο εξώφυλλα ένα με τον τίτλο Madam President με εικόνα της Χ.Κλίντον και ένα με τον τίτλο President Trumpκαι εικόνα του Ντ. Τραμπ.

Παρασυρόμενοι από τη γενική σιγουριά ότι ι Χ.Κλίντον θα αναλάβει την Προεδρία έδωσαν στα σημεία διανομής το περιοδικό με το δικό της εξώφυλλο. 

Το αποτέλεσμα είναι μόλις συνειδητοποίησαν το μέγεθος του λάθους τους να ζητήσουν την άμεση απόσυρση 125.000 αντιτύπων και να κυκλοφορήσουν το αλλαγμένο εξώφυλλο. 

«Όπως όλοι, κάναμε λάθος», δήλωσε ο Tony Romando, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που ανήκει το Newsweek. «Ζητήσαμε από όλους τους διανομείς και τους πωλητές λιανικής να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν, για να κάνουν χώρο για τον πρόεδρο Τραμπ ( με τα νέα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ)», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Πιστεύουμε πως θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις καθώς είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση», κατέληξε. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη