Trending

Η Goody's προσπαθεί να ανακάμψει

Προσπάθεια ανάκαμψης της Goody's του Ομίλου MIG σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Η εταιρεία επένδυσε πάνω από 15 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της σε αεροδρόμια και στρατηγικά σημεία σε όλη τη χώρα. Το 2017 θα γίνει περαιτέρω αξιολόγηση των καταστημάτων, ενώ προγραμματίζονται νέες επενδύσεις τεχνολογίας σε 15-20 καταστήματα.

Η Goody’s, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος MIG και Ομίλου Εστίασης Vivartia, Θανάσης Παπανικολάου, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας για επέκταση της παρουσίας της στην Κίνα. 

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το master franchise της Goody's για την αγορά της Κίνας είναι μεγάλος όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Στόχος είναι τα πρώτα καταστήματα να ανοίξουν σε τέσσερις πόλεις άνω των 100 εκατ. κατοίκων, ενώ το μενού θα είναι διαφοροποιημένο και ποσαρμοσμένο στις τοπικές διατροφικές συνήθειες. 

Στο πρώτο τρίμηνο του 2017 αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του ίδιου έτους θα ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη