Trending

Η Μ.Χρυσοβελώνη έμαθε την απομάκρυνσή της από την Κυβέρνηση μέσω τηλεόρασης

Η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και δήλωσε πως η απόφαση να απομακρυνθεί από την θέση της υφυπουργού ήταν καθαρά απόφαση του Πάνου Καμμένου, σχολιάζοντας ότι «Σαφέστατα ήταν δικαίωμα του κ. Καμμένου να κάνει τις αλλαγές του, όπως και του πρωθυπουργού».

Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία απολύτως οργή και αγανάκτηση που δεν κατέχω την θέση της υφυπουργού, άλλωστε αυτές οι θέσεις είναι προσωρινές. Εμένα αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν ειδοποιήθηκα από τον πρόεδρο του κόμματος μου και το έμαθα από την τηλεόραση».

Η κ. Χρυσοβελώνη ρωτήθηκε και αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία, με εκείνη να απαντάει: «Όχι γιατί οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω τότε από τη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν και σήμερα. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης  του εαυτού μου, της δουλειάς μου, της οικογένειας μου και όλα θα έρθουν με τον καιρό τους». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη