Trending

Κατασχέθηκαν δύο πλοία γνωστού εφοπλιστή

Μεγάλα προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η ναυτιλιακή NewLead Holdings, συμφερόντων του Μιχάλη Ζολώτα καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Mononews, κατασχέθηκαν δύο δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων ασφάλτου που ανήκουν στο στόλο της.

Ειδικότερα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος φέρεται να έχει προχωρήσει στην κατάσχεση του δεξαμενόπλοιου Katerina L (χωρητικότητας 3.300-dwt και κατασκευής 2009) λόγω χρεών που δεν έχουν διευθετηθεί, με αποτέλεσμα το πλοίο να έχει παραμείνει αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, όπου και τελεί υπό κράτηση από την Ακτοφυλακή, κατόπιν επιθεώρησης. Παράλληλα, τα 14 μέλη του πληρώματος έχουν αποχωρήσει από το πλοίο ενώ ήδη επιστρέφουν στις πατρίδες τους.

Επιπλέον, το δεξαμενόπλοιο Nepheli (χωρητικότητας 3.400-dwt και κατασκευής 2009) έχει συλληφθεί και κρατείται στο λιμάνι του Πειραιά εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών προς έναν “τοπικό προμηθευτή”. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη