Trending

Η λίστα "Morning After To-Do" του Michael Moore για την εκλογή Trump "έριξε" το διαδίκτυο

Η λίστα του διάσημου αμερικανού κινηματογραφιστή και συγγραφέα Michael Moore που δημοσίευσε στο Facebook σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι Αμερικανοί το πρωινό μετά την εκλογή του Ντ. Τραμπ "έριξε" το διαδίκτυο.

Η απήχησή της ήταν τέτοια που "μοιραζόταν" μεταξύ φίλων στο Facebook με ρυθμό 30.000 την ώρα! Αυτή τη στιγμή καταγράφει περισσότερα από 180.000 shares.

Δείτε τη λίστα εδώ (ελληνικά και στη συνέχεια στα αγγλικά):
Λίστα Υποχρεώσεων για το επόμενο πρωί:

1. Πάρτε πίσω το Κόμμα των Δημοκρατικών και επιστρέψετε το στον λαό. Μας έχει απογοητεύσει παταγωδώς.

2. Απολύστε όλους τους ειδήμονες, αυτούς που δημιουργούν τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις και οποιονδήποτε στο χώρο των μέσων ενημέρωσης που δεν ήθελε να ακούσει κάτι διαφορετικό από τη γνώμη του ή να αναγνωρίσει τι πραγματικά συνέβαινε γύρω του. Οι ίδιοι αυτοί φαφλατάδες θα μας πουν τώρα πως πρέπει «να θεραπεύσουμε το χάσμα» και να «ενωθούμε». Θα λένε όλο και περισσότερες τέτοιες ανοησίες μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Κάντε τους να σωπάσουν.

3. Κάθε Δημοκρατικός, μέλος του Κογκρέσου, που δεν ξύπνησε σήμερα το πρωί έτοιμος να παλέψει, να αντισταθεί και να γίνει εμπόδιο στο δρόμο των Ρεπουμπλικάνων, ακριβώς όπως έκαναν και οι ίδιοι εναντίον του Προέδρου Obama, κάθε μέρα, επί οκτώ ολόκληρα χρόνια, πρέπει να κάνει στην άκρη και να αφήσει όσους από εμάς γνωρίζουμε την κατάσταση να δείξουμε το δρόμο στην προσπάθεια να σταματήσουμε την κακία και την τρέλα που πρόκειται να έρθει.

4. Όλοι πρέπει να σταματήσουν να λένε πως είναι «έκπληκτοι» και «σοκαρισμένοι». Αυτό που εννοείτε πραγματικά είναι πως βρισκόσασταν μέσα σε μια φούσκα και δεν είχατε προσέξει τους Αμερικανούς συμπολίτες σας και την απελπισία τους. Η ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ παραμέλησή τους και από τα δύο κόμματα, ο θυμός και η ανάγκη για εκδίκηση απέναντι στο σύστημα μεγάλωναν συνεχώς. Και τότε ήρθε ένας σταρ της τηλεόρασης που συμπαθούσαν και του οποίου το σχέδιο ήταν να εξολοθρεύσει και τα δύο κόμματα, λέγοντάς τους «Απολύεστε!». Η νίκη του Trump δεν ήρθε ως έκπληξη. Δεν ήταν ποτέ ένα αστείο. Το γεγονός πως το αντιμετωπίζατε έτσι, τον έκανε δυνατότερο. Είναι τόσο ένα πλάσμα όσο και ένα δημιούργημα των μέσων ενημέρωσης και τα ΜΜΕ δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ.


5. Πρέπει να λέτε την ακόλουθη φράση σε οποιονδήποτε συναντήσετε σήμερα: «Η HILLARY CLINTON ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!». Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Αμερικανών συμπατριωτών μας προτίμησε την Hillary Clinton από τον Donald Trump. Τέλος. Είναι γεγονός. Αν ξυπνήσατε σήμερα το πρωί πιστεύοντας πως ζείτε σε μια διαλυμένη χώρα, κάνετε λάθος. Η πλειοψηφία των συμπατριωτών σας ήθελε τη Hillary, όχι τον Trump. Ο μόνος λόγος που έγινε Πρόεδρος είναι εξαιτίας μιας απόκρυφης, παρανοϊκής ιδέας του 18ου αιώνα που ονομάζεται Κολέγιο των Εκλεκτόρων. 

Μέχρι να το αλλάξουμε αυτό, θα συνεχίσουμε να έχουμε Προέδρους που δεν εκλέξαμε και δεν θέλαμε. Ζείτε σε μια χώρα που η πλειονότητα των πολιτών της έχει πει πως πιστεύει στην ύπαρξη της κλιματικής αλλαγής, πιστεύει πως οι γυναίκες πρέπει να πληρώνονται το ίδιο με τους άντρες, θέλει αύξηση του βασικού μισθού και θέλει ένα καθολικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ενός φορέα. Τίποτε από αυτά δεν έχει αλλάξει. Ζούμε σε μια χώρα που η πλειοψηφία συμφωνεί με τη «φιλελεύθερη» θέση. Απλά μας λείπει η φιλελεύθερη ηγεσία που θα βοηθήσει στο να συμβούν όλα αυτά (δείτε το #1 παραπάνω).
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη