ΝΕΑ

20 Νοεμβρίου 2016

Νέα συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας

Γράφει η Agnes L.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό The People's Trust.

Ο Οργανισμός θα παρέχει μικροχρηματοδοτήσεις σε "μικρούς" όλων των κλάδων. Πρόκειται για μια συνεργασία στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρυνσης και ανάπτυξης της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, καθώς και τη στήριξη του Act4Greece.

Το «The People’s Trust» μπορεί να προτείνει οικονομική αρωγή σε ομάδες του προγράμματος NBG Business Seeds για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

Επίσης, μπορεί να εισηγείται την ένταξη δύο ώριμων επιχειρηματικών ομάδων/ προτάσεων που έχουν διακριθεί στις δράσεις του, απευθείας στη Β’ Φάση του Διαγωνισμού Καινοτομίας και Τεχνολογίας, καθώς και την ένταξη στο πρόγραμμα NBG Business Seeds δύο ώριμων νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στα προγράμματά του.

Το The People’s Trust θα συμμετάσχει με οικονομική αρωγή και mentoring από τα μέλη του και στη δράση «be finnovative», τον νέο αναπτυξιακό επιταχυντή της Εθνικής Τράπεζας με θεματική ενότητα τις οικονομικές συναλλαγές στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Ακόμη, θα διερευνηθεί η συμμετοχή του Οργανισμού στο πρόγραμμα συμμετοχικής χρηματοδότησης της Εθνικής Τράπεζας act4Greece – Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νέα συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Νέα συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top