ΝΕΑ

29 Νοεμβρίου 2016

Ο Μιχάλης Σάλλας με 15% στην Παγκρήτια Τράπεζα

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Αύξησης Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας υπογράφτηκε την Τρίτη 29/11/2016 Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MOU), με τον κ. Μιχάλη Σάλλα, στο οποίο ρητά εκφράζεται η επιθυμία της συμμετοχής του στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο ως Στρατηγικός Επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων.

“Γνωρίζω την ΠαγκρήτιαΤράπεζα από την ίδρυσή της και έχω παρακολουθήσει στενά την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.Θεωρώ την Παγκρήτια Τράπεζα άρρηκτα δεμένη με την οικονομία της Κρήτης, έχω εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και στα στελέχη της και πιστεύω ότι η νέα προσπάθεια όλων μας θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της και θα διευρύνει τις προοπτικές της προς όφελος των συνεταίρων και των πελατών της”, ανακοίνωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την διοίκηση της Παγκρήτιας.

Η συμμετοχή του στρατηγικού επενδυτή αναμένεται να ενισχύσει και να θωρακίσει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια της Παγκρήτιας. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ο Μιχάλης Σάλλας με 15% στην Παγκρήτια Τράπεζα
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ο Μιχάλης Σάλλας με 15% στην Παγκρήτια Τράπεζα Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top