Trending

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αντιμετωπίζει κωλύματα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανάληψη των καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από τον Β.Κατσικιώτη.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος φαίνεται ότι έχει σοβαρούς δισταγμούς για τη θέση με πιθανότερες αιτίες την αμοιβή και την ολιγόμηνη διάρκεια της θητείας. 

Με βάση την απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δημοσιεύτηκε στα τέλη Οκτωβρίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η θητεία, τόσο του κ. Κατσικιώτη, όσο και των Eric Henri Paul Tourret (αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου) και Δημήτρη Φραγγέτη (εκπρόσωπου της Τράπεζας της Ελλάδος) λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.

Δεδομένου ότι ο κος Κατσικιώτης χρειάζεται ένα μικρό διάστημα προκειμένου να αποχωρήσει ομαλά από την υφιστάμενη εργασία του και να διευθετήσει σειρά υποχρεώσεων στις ΗΠΑ, τα πράγματα δυσκολεύουν. Επίσης, υπάρχει και ο προβληματισμός του υψηλόβαθμου στελέχους να εγκαταλείψει την υπάρχουσα θέση του στις ΗΠΑ για μια θέση 7 μηνών στην Ελλάδα. Οι κυβερνητικοί κύκλοι επιμένουν ότι αυτή είναι η αιτία και όχι το ύψος της αμοιβής. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη