Trending

Oracle Hellas: Δημιούργησε Διεθνές κέντρο συμβουλευτικών υπηρεσιών - κάνει προσλήψεις

Tη δημιουργία διεθνούς Κέντρου Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Αθήνα ανακοίνωσε η Oracle. Οπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, το Κέντρο το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2016, καλύπτει την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις εταιρικής ασφάλειας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες σχεδιασμού αρχιτεκτονικής και υλοποίησης, οι οποίες παρέχονται από το Oracle Consulting, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή (συμπεριλαμβανομένων των χωρών του Κόλπου), τη Σαουδική Αραβία και τη Βόρειο Αφρική.

Το νέο Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας λειτουργεί ως ένας κεντρικός κόμβος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ασφαλείας και εξειδικευμένων υπηρεσιών υλοποίησης σε αυτή τη διευρυμένη γεωγραφική περιοχή, καλύπτοντας το σύνολο του τεχνολογικού χαρτοφυλακίου της Oracle για Cloud, On-premises και υβριδικές υλοποιήσεις. Οι τομείς εστίασης του Κέντρου περιλαμβάνουν: διαχείριση ταυτοτήτων, διακυβέρνησης και πρόσβασης, ασφάλεια δεδομένων, διαχείριση API, υπηρεσίες ασφαλείας web, mobile και βάσης δεδομένων.

Αυτή η νέα επένδυση της Oracle στην Ελλάδα, τονίζει η εταιρεία, ενδυναμώνει και επεκτείνει τον τοπικό και περιφερειακό ρόλο του Oracle Consulting. Η ομάδα του Oracle Consulting που ήδη εργάζεται στην καρδιά του Κέντρου αποτελείται από 16 ικανούς και νέους Ελληνες ­­­­­­συμβούλους, με εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία σε ευρέως αξιοποιούμενες μεθοδολογίες ασφάλειας και ενοποίησης. Η ομάδα έχει ήδη υλοποιήσει λύσεις Oracle Enterprise Security σε κορυφαίες τράπεζες και τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα, επεκτείνοντας πρόσφατα τις υπηρεσίες της στη Σαουδική Αραβία και το Λίβανο.

Δεδομένου του ρυθμού αύξησης των έργων ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, το Oracle Consulting αναζητά και θα προσλάβει επιπλέον 15 συμβούλους για την ενδυνάμωση του Κέντρου. Οι σύμβουλοι θα πρέπει να έχουν εξελιγμένες δεξιότητες σε Java, ενώ οι γνώσεις διαχείρισης Πρόσβασης & Ταυτότητας θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας στο Oracle Consulting επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα (Job category: Consulting, Location: Greece) Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη