Trending

Πλήγμα για Intralot - Κόκκαλη

Ισχυρό ταρακούνημα για την  Intralot αναμένεται να επιφέρει η ειλημμένη απόφαση από τον ΟΠΑΠ να μην ανανεώσει τη σύμβασή του ως τεχνολογογικού του παρόχου.

Η τρέχουσα σύμβαση που λήγει τον Ιούλιο του 2018 περιλαμβάνει την παροχή της χρήσης του εξοπλισμού και του λογισμικού των Κεντρικών Συστημάτων, τη μετάβαση όλων των δεδομένων και των λειτουργιών τους στο νέο Εξελιγμένο Κεντρικό Σύστημα, την αναβάθμιση του LOTOS O/S, την παραχώρηση των αδειών χρήσεως του λογισμικού του και συγκεκριμένα της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος iFLEX, του συστήματος Data Warehouse καθώς και του συστήματος Player Club, αναφέρει το BankingNews.

Επιπλέον, προβλέπεται ότι η INTRALOT θα παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες, που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την συντήρηση των Κεντρικών Συστημάτων και του λογισμικού τους, την on-site συντήρηση του εξοπλισμού και του λογισμικού των πρακτορείων, λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, Data Center Business Operation Support Services και τη διαρκή εξέλιξη του λογισμικού εφαρμογών. 

Νέος προμηθευτής του ΟΠΑΠ αναμένεται να είναι η Αυστριακή Novomatic. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη