ΝΕΑ

15 Νοεμβρίου 2016

Πριν πετυχημένος επιχειρηματίας, τώρα άστεγος

Πρόκειται για τη συγκλονιστική ιστορία ενός 51χρονου επιχειρηματία από την Κρήτη που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της.

Παρουσίασε την ιστορία του 51χρονου Μηνά Αργυρίου, άλλοτε επιτυχημένου επιχειρηματία, από το Ηράκλειο Κρήτης, τον οποίο «τσάκισε» η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να κλείσει τα τέσσερα μαγαζιά του και να εξαφανιστεί.

Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο του 2013, αφού έβαλε σταδιακά λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού που διατηρούσε στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της εκπομπής, το βράδυ της Παρασκευής, τηλεθεατής έστειλε φωτογραφία ενός άνδρα που μοιάζει με τον 51χρονο (και φαίνεται παραμελημένος και κουρασμένος), ενώ υπήρξαν αποκαλυπτικές μαρτυρίες από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και δήλωσαν πως τον έχουν δει στο Μαρούσι να περιφέρεται στους δρόμους και να αναζητεί φαγητό στα συσσίτια.

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μηνά Αργυρίου, χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά και καλόκαρδο, αναφέρει το Medicalland. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Πριν πετυχημένος επιχειρηματίας, τώρα άστεγος
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Πριν πετυχημένος επιχειρηματίας, τώρα άστεγος Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top