Trending

Στην εντατική νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης [συνεχής ενημέρωση]

[Ενημέρωση 17/11/16 12:45] Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο χρόνος που περνάει στην Εντατική ο ασθενής χωρίς να επιδεινώνεται η υγεία του αποτιμάται ως κέρδος για τον οργανισμό του. Βασικά «όπλα» του 39χρονου, η ηλικία του και ο δυνατός οργανισμός του, φαίνεται πως αρχίζουν να ενεργοποιούνται σε συνδυασμό και με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

[Ενημέρωση 16/11/16 9:00] Τη δική του μάχη δίνει ο Θάνος Πλεύρης. Παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα. 

[Ενημέρωση 15/11/16 21:00] Σταθερή η κατάσταση του πρώην Βουλευτή. Τραγική ειρωνία: η διατριβή του για το διδακτορικό είχε θέμα τα ιατρικά λάθη. 

[Ενημέρωση 15/11/16 15:00] Ο Θάνος Πλεύρης βρίσκεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση κατά τους γιατρούς έχει εξαιρετικά αβέβαιη διάρκεια αλλά και έκβαση.

[Ενημέρωση 15/11/16 9:00]
Για δεύτερο 24ωρο παραμένει διασωληνωμένος σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροροφίες από τους θεράποντες ιατρούς αλλά και τους συγγενείς του ο Θάνος Πλεύρης προσεβλήθη από σταφυλόκκοκο κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας στο πόδι του. Ο 39χρονος δικηγόρος είχε επισκεφθεί για το αγγειοχειρουργικό πρόβλημα ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής και ένα μεγάλο νοσοκομείο με πανεπιστημιακές κλινικές στην Αθήνα.

[Ενημέρωση 14/11/16 21:00]
Το Ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου:

Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.

Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.


Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη."

Νωρίτερα το Biznews μετέδιδε:
Εκτάκτως στην εντατική μπήκε ο πρώην Βουλευτής Θάνος Πλεύρης με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση όπως δήλωσε ο πατέρας του. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη