Trending

Θύμα κλοπής ο άσος του Ολυμπιακού

Θύμα κλοπής έπεσε ο άσος του Ολυμπιακού Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκεζ, όταν το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στην μονοκατοικία του στην περιοχή της Βούλας.

Άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του και το είχαν... σηκώσει, καθώς οι κακοποιοί άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας, αλλά και το σύνολο σχεδόν της γκαρνταρόμπας του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις διαρρήκτες που εισέβαλαν στην μονοκατοικία της Βούλας στην οδό Σπερχειού, γνώριζαν άριστα, όχι μόνο ποιος κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά και το τι θα βρουν να αρπάξουν.

Εκτός αυτού γνώριζαν άριστα ακόμα και τα συστήματα ασφαλείας του σπιτιού και συγκεκριμένα τα σημεία που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να τις αποφύγουν, και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του “πνιγμού” μέσα σε κουβά με νερό.

Ωστόσο το κυριότερο είναι πως οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, όταν πια είχαν ειδοποιηθεί από τον άσο του Ολυμπιακού, διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Κατά συνέπεια οι κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους είτε “πασπαρτού”, είτε αντικλείδι, με το σοβαρό ερώτημα που χρήζει απάντησης να είναι πού βρήκαν το αντίγραφο του κλειδιού για την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας του ποδοσφαιριστή, αναφέρει το Newsit. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη