Trending

Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία Παππά με συμμετοχή Δημ.Συμπαράταξης - Ποταμιού

Ψηφίσθηκαν σήμερα στη Βουλή οι τρείς τροπολογίες, οι δύο του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και η Τρίτη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα που εναρμονίζει σύμφωνα με την κυβέρνηση το νόμο 4323/15 για την αδειοδότηση των καναλιών με την απόφαση του ΣτΕ που δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Η υπουργική τροπολογία για την αναστολή του άρθρου 2Α του νόμου 4323/15 ψηφίσθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Δημοκρατική Συμπαράταξη και τους ΑΝΕΛ. «Κατά» ψήφισαν ΝΔ, Χ.Α και ΠΟΤΑΜΙ ενώ «παρών» το ΚΚΕ και η ΕΚ.

Η υπουργική τροπολογία που απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη του ΕΡΣ για τον αριθμό αδειών «υπέρ» ψηφίσθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και ΑΝΕΛ. «ΟΧΙ» ψήφισαν ΝΔ, ΧΑ και ΕΚ, ενώ με το «παρών» τοποθετήθηκε το ΚΚΕ.

Σε ότι αφορά την βουλευτική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ και για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού, «υπέρ» ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και ΑΝΕΛ. Αντίθετα ΝΔ, ΧΑ και ΕΚ καταψήφισαν ενώ «παρών ψήφισε και σε αυτή την τροπολογία το ΚΚΕ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη