ΝΕΑ

18 Δεκεμβρίου 2016

Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της Eurobank

Με επιστολή του προς το προσωπικό ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φ. Καραβίας αναφέρεται στο νέο τρόπο λειτουργίας της τράπεζας.

Η αναμόρφωση της δομής του δικτύου καταστημάτων έχει ως βάση την αύξηση του αριθμού των περιφερειών συνεργαζόμενων καταστημάτων στις 90. Με τον τρόπο αυτό μεγάλες περιφέρειες σπάνε σε μικρότερες, ενώ την ίδια στιγμή αναβαθμίζονται τα περιφερειακά καταστήματα, αποκτώντας στρατηγικό ρόλο για το σύνολο της περιφέρειας.

Οι υπάλληλοι τους θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη του πελατολογίου για όλα τα καταστήματα που υπάγονται στην περιφέρεια χωρίς να μεταφέρονται υπόλοιπα και πελάτες από τα επιμέρους καταστήματα της περιφέρειας στο κεντρικό.

Στόχος της Eurobank είναι να καταστεί η βασική τράπεζα για τους εύπορούς ιδιώτες πελάτες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν καλύτερη προοπτική σε ότι αφορά τη ρευστότητα, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Η νέα δομή δικτύου αποσκοπεί στην δημιουργία προυποθέσεων ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης. Όπως ανέφερε το ενημερωτικό δελτίο της τελευταίας αύξησης κεφαλαίου, η τράπεζα θα επικεντρωθεί στην προσφορά υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων και ρευστότητας στους επιχειρηματικούς πελάτες, σε συνδυασμό με την προσφορά υπηρεσιών συναλλακτικής τραπεζικής (transaction banking) και διαχείρισης διαθεσίμων (cash management), αναφέρει το Euro2day.

Επιπρόσθετα επιδιώκεται η ενίσχυση των σταυροειδών πωλήσεων προϊόντων χαμηλών κεφαλαιακών απαιτήσεων, κυρίως στους υφιστάμενους πελάτες του Νέου TT, και η επέκταση του δικτύου τερματικών POS και του χαρτοφυλακίου των ηλεκτρονικών προϊόντων. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της Eurobank
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της Eurobank Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top