Trending

Η χρυσή τουαλέτα Versace

Γράφει η Agnes L.

Η Μισέλ Ομπάμα σαν πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνισή της. Επιλέγει τολμηρά φορέματα για επίσημες εμφανίσεις, όπως η χρυσή τουαλέτα Versace που διέγραφε τη σιλουέτα της στην επίσκεψη του Ιταλού Πρωθυπουργού Matteo Renzi μαζί με τη σύζυγό του στο Λευκό Οίκο.

Έτσι και τώρα την Κυριακή της διεξαγωγής του ιταλικού δημοψηφίσματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος που απέτυχε και ανάγκασε τον Renzi να παραιτηθεί. Έτσι και τώρα για να συνοδεύσει τον σύζυγό της Μπαράκ στην εκδήλωση των 39χρονων βραβείων Kennedy που θεωρούνται το μεγάλο πολιστικό γεγονός της χρονιάς στη Washington. 

Για αυτό λοιπόν το σημαντικό γεγονός, η Μισέλ διάλεξε ένα φόρεμα του ιταλικού οίκου Versace με βαθύ ντεκολτέ. Η επιλογή της αυτή δεν ήταν τυχαία αφού πρόκειται για την τελευταία της επίσημη εμφάνιση ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Και το γεγονός ότι την παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Το ότι επέλεξε πάλι ένα φόρεμα ιταλικού οίκου δεν διέφυγε και από την προσοχή των New York Times. Σύμπτωση; Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη