Trending

Γ.Κύρτσος (ΝΔ): Ενισχύεται το σενάριο εκλογών

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm τόνισε ότι το ελληνικό ζήτημα δεν συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και ότι οι επαφές που έχει ο πρωθυπουργός «δεν έχουν θεσμικό χαρακτήρα και δεν δεσμεύουν κανέναν».

Αναφερόμενος στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel, υποστήριξε ότι η Merkel «ακύρωσε την πολιτική σημασία της σημερινής συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι θα συζητήσουμε παραπέμποντας το ελληνικό ζήτημα στους θεσμούς».

Κληθείς να σχολιάσει την παροχή του βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε πως «τα βοηθήματα δίνονται όταν ο ηγέτης βρίσκεται σε πολιτική αμηχανία». «Ο κ.Τσίπρας έδωσε το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους για να τονώσει το φιλολαϊκό προφίλ της κυβέρνησης του. 

Ο πρωθυπουργός μοίρασε το πρωτογενές πλεόνασμα χωρίς να έχει μετρηθεί» είπε ο κ.Κύρτσος, τονίζοντας ότι το σενάριο των εκλογών έχει ενισχυθεί και υποστηρίζοντας ότι αν κάνει άμεσα εκλογές ο Τσίπρας θα πάρει ένα αξιοπρεπές ποσοστό». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη