ΝΕΑ

22 Δεκεμβρίου 2016

Λάθος χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ο Δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους δημότες του για λάθος χρέωση του τέλους ακίνητης περιουσίας στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα ενημερώνει τους καταναλωτές ρεύματος με μετρητές που ανήκουν στον κεντρικό τομέα Αθηνών των οποίων οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν τον αριθμό 1 πριν τον οκταψήφιο αριθμό παροχής, ότι λόγω λανθασμένης καταχώρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ στο μηχανογραφικό του πρόγραμμα του συντελεστή χρέωσης του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας με 0,00033 αντί του ορθού 0,00035 για το χρονικό διάστημα από 01-01-2015 έως 30-06-2016, θα αποστείλει ηλεκτρονικό αρχείο στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε ( ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) για είσπραξη της διαφοράς του τέλους ακίνητης περιουσίας που αφορά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το ποσό αυτό της διαφοράς του τέλους ακίνητης περιουσίας θα αναγραφεί στους λογαριασμούς ρεύματος που θα εκδοθούν μετά την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού αρχείου στο ΔΕΔΔΗΕ το αμέσως χρονικό διάστημα. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Λάθος χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Λάθος χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top