ΝΕΑ

1 Δεκεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Λιάγκας στα δικαστήρια με γνωστή χρηματιστηριακή

Στα δικαστήρια έφτασε η υπόθεση του Γιώργου Λιάγκα κατά γνωστής χρηματιστηριακής εταιρείας.

Την κατηγορεί ότι μέσω συνεργάτη της διενεργούσε συναλλαγές χωρίς τη θέλησή του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια περίπου 500.000 ευρώ. Η πληροφορία που του είχαν δώσει ήταν ότι τα χρήματα θα επενδύονταν σε γερμανικά ομόλογα.

Στη συγκεκριμένη οικονομική περιπέτεια αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος περιέγραψε πως έμαθε ότι έχασε όλα του τα λεφτά κάτι που παραλίγο να του προκαλέσει εγκεφαλικό, από το οποίο κατά μία έννοια τον γλίτωσε η συνάδελφος του Σάσα Σταμάτη….

«Πέρυσι (σ.σ. 2013) έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. » έλεγε ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του το 2014.

«Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του σάιτ να δανειστώ, για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχτηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το μέιλ που που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα μέιλ που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν μέιλ και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει “χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή”. Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει “πίστεψε με δεν έχεις δραχμή”. Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει “όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα”».

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν το έμαθε: «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μαζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ’ ένα χωριό πάνω στην Τήνο. Μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω να μη μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δυο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουνε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει: “Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο”. Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου δώσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα «εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα», μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε, να πεθάνουμε;». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ο Γιώργος Λιάγκας στα δικαστήρια με γνωστή χρηματιστηριακή
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ο Γιώργος Λιάγκας στα δικαστήρια με γνωστή χρηματιστηριακή Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top