Trending

Ο Όμιλος έχει νέο Γενικό Διευθυντή

Η Καράτζη Α.Ε. με ανακοίνωσή της ενημερώνει για την τοποθέτηση του Γιάννη Κουναλάκη ως Γενικού ∆ιευθυντή της ΚΕΝ, της νεοσυσταθείσας 100% θυγατρικής εταιρείας του Οµίλου που δραστηριοποιείται στον τοµέα της Ενέργειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση "Έχοντας εδραιώσει την παρουσία του στη βιοµηχανία διχτυών συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και µε µακρά επενδυτική παρουσία στον τοµέα του Τουρισµού και της Ενέργειας, ο εισηγµένος στο Χρηµατιστήριο Όµιλος Καράτζη µε τη σύσταση της ΚΕΝ αναζητά νέους επιχειρηµατικούς δρόµους. Με στόχο την πανελλαδική αναγνώριση της ΚΕΝ και την ταχύτατη ανάδειξή της ανάµεσα στους κορυφαίους παρόχους της χώρας, η Καράτζη Α.Ε. εµπιστεύεται στον Γιάννη Κουναλάκη την πορεία του νέου της εγχειρήµατος."

"Η µεγάλη εµπειρία και µακρά θητεία του Γιάννη Κουναλάκη σε επιτελικές θέσεις σε ηγέτιδες εταιρείες σε διάφορους κλάδους όπως οι Μπουτάρη Οινοποιητική, Imperial Tobacco, Vodafone (Πάπιστας), Cosmoline και Cyta, καθώς η άψογη γνώση της ελληνικής αγοράς που διαθέτει τον καθιστούν ως τον καταλληλότερο για την ανάληψη της καίριας αυτής θέσης µε στόχο τη συµπόρευση για την πραγµατοποίηση του οράµατος της ΚΕΝ", καταλήγει η ανακοίνωση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη